torsdag 27. juni 2013

Dior Hydra Life BB Eye Cream




    At det fantes en egen BB krem for øyepartiet var nytt for meg. Men Dior har nå lansert en BB krem beregnet nettopp på det sarte hudpartiet under øynene.

Dior Hydralife BB Eye Cream er både en concealer, en behandlede øyekrem i tillegg til at den har solfaktor 20. Tre i en altså. Og det er disse tre tingene som gjør den annerledes. Du kan få en eller toppen to av disse egenskapene i en øyekrem, men sjelden alle tre. Det finnes noen få øyekremer med Spf og det finnes noen få concealere med Spf. Dior har tilsatt Icelandic Glacial Water Technology. Som kjent har Island det reneste vannet som finnes i verden og Dior sier at det er fritt for forurensing.


Denne BB kremen kan brukes alene eller under makeup og gir medium dekkevne. Den skal også hjelpe mot mørke ringer, fine linjer og hovenhet. Solfilteret er fysisk og kommer fra Titanium Dioxid. Fargen jeg har brukt her er 02. Fargen passer veldig godt til min lyse hud og blir usynlig når den er klappet godt inn i huden.Selv om den inneholder kun 6 ml, holder den i flere måneder, for det skal veldig lite produkt til. Jeg synes den ble litt for tørr for min hud, men tror den passer godt til en yngre hud. Den finnes i tre fargenyanser og koster rundt 300 kroner. Den kan fåes i alle parfymerier som fører Dior.

Har du prøvd BB øyekrem og hvilken erfaring har du med den?
   
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar